RUSKÁ ALTERNATÍVA CHATU GPT: TO ON SA PÝTA, ODPOVEDAŤ MUSÍTE VY !

Rusko predstavilo svoju vlastnú verziu populárneho Chatu GPT, ktorý umožňuje konverzáciu s umelou inteligenciou. Podľa ruských vedcov je však ich inteligencia ešte inteligentnejšia a vie všetko, preto by sa nemal nikto pokúšať ju oklamať.

Takzvaný BLYAT GPT funguje tak, že sa používateľ musí prihlásiť na stránku služby FSB a následne odpovedá na otázky pod hrozbou trestov. Rusi si túto službu veľmi pochvaľujú, pretože sa už nemusia baviť na mieste s komisárom, ale umelá inteligencia všetko vyrieši za nich a spýta sa ich na všetky potrebné detaily.

Otázky môžu byť akékoľvek, napríklad: Čo si robil v deň, keď bol v Moskve protest proti vojne ? Alebo Poznáš niekoho, kto má doma ukrajinskú vlajku? S kým si sa rozprával 20. apríla keď ťa zachytila kamera v električke? Čo povedal prezident RF počas marcového príhovoru k národu? A tak ďalej.

Podľa ruských vedcov je to krok dopredu, treba si však dať pozor aby sa táto inteligencia nevymkla spod kontroly a nezačala náhodou naopak prezrádzať tajomstvá FSB bežným ľudom, pretože to by mohlo viesť k ľudským tragédiám.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *