SLOVENSKÍ CESTÁRI POSÝPAJÚ CESTY NOVOU, HOMEOPATICKOU METÓDOU

Na Slovensku vyčíňa typické zimné počasie, veľké množstvo snehu a mráz, ktorý prináša poľadovicu. Slovenskí cestári tak nestíhajú a na cestách sa vyskytuje množstvo nehôd.

Ministerstvo dopravy v snahe vyriešiť tento problém vypracovalo novú metódu posýpania ciest, tak aby už nikdy zima nezaskočila cestárov. Ide o rovnakú metódu, aká sa bežne aplikuje pri liečbe chorôb. Tou metódou je homeopatia.

Na okolo 15 kilometrov ciest totiž stačí jedno zrnko cestnej soli. Táto soľ sa rozpustí vo vode, ktorá sa vyskytuje na ceste vo forme snehu či ľadu a keď naše auto po nej prejde, na pneumatikách si samo vytvorí toľko učínnej soli, koľko potrebuje. Na posypy už nebudú potrebné ťažké mechanizmy, postačí osobné auto alebo skúter.

Táto cestárska metóda je nielen rovnako účinná, ako pri jej využití v medicíne, ale je aj veľmi lacná. Slovenský rozpočet tak ušetrí miliardy eur a niektorí zamestnanci ministerstva sa tak zaslúžene stanú milionármi.

One thought on “SLOVENSKÍ CESTÁRI POSÝPAJÚ CESTY NOVOU, HOMEOPATICKOU METÓDOU

  1. Fantastic read! I was especially impressed by the depth provided on the topic, offering a perspective I hadn’t considered. Your insight adds significant value to the conversation. For future articles, it would be fascinating to explore more to dive deeper into this subject. Could you also clarify more about the topic? It caught my interest, and I’d love to understand more about it. Keep up the excellent work!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *