NEUVERITEĽNÉ: MATOVIČ PORAZIL LGBT ! VĎAKA STATUSOM UŽ NIKTO NIE JE GEJ ANI TRANS !

BRATISLAVA. Igor Matovič pravdepodobne v ďalších voľbách už kandidovať nebude. Splnil totiž všetky svoje politické ambície a zničil svojich úhlavných nepriateľov. Vďaka nemu menšina LGBT úplne prestala existovať!

Tí, ktorí boli súčasťou menšiny LGBT a sledovali Igorove statusy, sa po určitom čase zrazu začali zaujímať o opačné pohlavie. Jednoducho sa zobudili a zrazu už nechceli hrešiť. Niektorí homosexuáli a transrodoví ľudia zase úplne zmizli. Keď vošli do legendárnych tretích záchodov, dvere za nimi evaporovali a oni prestali existovať. Väčšina sa však z ničoho nič pretransformovala na svoje prvotné pohlavie a teraz sú s tým spokojní.

Podľa odhadov, na to, aby bola konverzia pomocou statusov úspešná, si treba prečítať okolo 666 statusov Igora Matoviča. Vďaka šéfovi Oľano už tak tento problém na Slovensku neexistuje a nikto sa našťastie nemusí zaoberať tým, ako týmto ľuďom na Slovensku pomôcť a zlepšiť ich kvalitu života. Politici sa tak nemusia vystavovať riziku, že budú nepopulárni a sú tak našťastie mimo ohrozenia.

Igor Matovič tak úplne a definitívne vyhral nad LGBT a jeho život bude teraz už len plný harmónie a lásky. Podarilo sa mu zničiť zlo, hriech a nenávisť. Nenávisť a urážky teraz úplne zmiznú z jeho hlavy aj slovníka. Podľa našich informácií, po odstránení nenávidenej skupiny by sa chcel aj naďalej venovať boju proti nenávisti a zjednocovaniu ľudí.

Tento úspech je podľa odborníkov priamym dôkazom toho, že statusy na sociálnych sieťach nie sú vôbec zbytočné a obeta v podstate niekoľkých percent urazených a poníženych občanov nie je nič v porovnaní s dosiahnutými výsledkami. Podľa odborníkov tak máme prvý dôkaz toho, že existuje určité množstvo statusov, ktoré dokážu nejakú problematiku vyriešiť. Doteraz však nikto také množstvo nenapísal, preto sme to nemali odkiaľ vedieť.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *