PREZIDENTSKÝ KANDIDÁT PRIZNAL ORIENTÁCIU – ŠKANDÁL!!!

Málokto veril, že ten moment príde ešte pred voľbami, ale jeden z dvoch hlavných kandidátov na prezidenta Slovenskej republiky konečne priznal svoju dlho utajovanú orientáciu.

Je to krok, ktorý mu môže poškodiť a preto je otázne, či voliči ocenia túto otvorenosť alebo naopak na svojho kandidáta zanevrú.

Informáciu oznámil vo veľkom. Ivan Korčok svoju euroatlantickú orientáciu priznal hneď v niekoľkých médiách. Chce aby mali voliči jasno, akým smerom sa bude snažiť krajinu posúvať. Je to škandál, pretože sa ani netají tým, že je nechutným posluhovačom západu.

Jediným kandidátom s normálnymi tradičnými hodnotami a žiadnymi prekvapeniami tak zostáva pán Pellegrini

5 thoughts on “PREZIDENTSKÝ KANDIDÁT PRIZNAL ORIENTÁCIU – ŠKANDÁL!!!

  1. What i do not understood is in truth how you are not actually a lot more smartlyliked than you may be now You are very intelligent You realize therefore significantly in the case of this topic produced me individually imagine it from numerous numerous angles Its like men and women dont seem to be fascinated until it is one thing to do with Woman gaga Your own stuffs nice All the time care for it up.

  2. I truly savored what you’ve accomplished here. The sketch is elegant, your authored material trendy, however, you seem to have developed some trepidation about what you aim to offer next. Certainly, I shall revisit more regularly, just as I have been doing nearly all the time, in case you uphold this ascension.

  3. This website is an absolute gem! The content is incredibly well-researched, engaging, and valuable. I particularly enjoyed the [specific section] which provided unique insights I haven’t found elsewhere. Keep up the amazing work!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *