ČO ROBIL KRAJČÍ ODKEDY NEBOL MINISTROM? NAJVYŠŠÍ MU KÁZAL STAVAŤ ARCHU !

Marek Krajči skončil vo funkcii ministra zdravotníctva počas pandémie Covid-19, keď si iné strany podmienili svoje zotrvanie v koalícii jeho odchodom. Igor Matovič tak nemal inú možnosť ako ho odvolať.

Tak aspoň znie oficiálna verzia. Podľa našich zistení Marek Krajči dostal povolanie od najvyššieho. Ten mu údajne povedal, aby začal stavať archu, pretože v auguste 2023 prídu biblické povodne. Bývalý minister bez váhania súhlasil a keďže je to časovo náročné zadanie, ako minister podal demisiu.

Podľa našich zistení je archa hotová a Marek Krajči sleduje situáciu ohľadom počasia a s napätím očakáva príchod všetkých druhov zvierat. Dlhotrvajúci dážď však naznačuje, že by sa mali objaviť každú chvíľu. Bývalý minister odpúšťa všetkým čo sa z neho doteraz smiali, na archu ich však nepustí. Najprv neverili, a teraz, keď je deň zúčtovania za rohom, ho budú prosiť aby ich vzal na svoj koráb. Potom, ako pán Krajči zachráni svet, plánuje kandidovať za poslanca parlamentu s číslom 19.

One thought on “ČO ROBIL KRAJČÍ ODKEDY NEBOL MINISTROM? NAJVYŠŠÍ MU KÁZAL STAVAŤ ARCHU !

  1. My brother recommended I might like this web site. He was totally right. This post actually made my day. You cann’t imagine just how much time I had spent for this information! Thanks!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *