EXPERT O VÝSLEDKOCH PRIESKUMU: “SLOVÁCI SÚ ASI JE*NUTÍ”

Podľa najnovších volebných prieskumov by vo voľbách zvíťazila strana Smer-SD s viac ako dvadsiatimi percentami hlasov. Na ďalších miestach by sa umiestnilo PS, nasleduje Hlas a Republika.

Spýtali sme sa experta s lekárskym diplomom, čo môže byť príčinou tohto výsledku. Expert, ktorý chce zostať anonymný z dôvodu prípadného lynču od ľudí, ktorí protestujú za “mier”, si myslí, že tu je ťažko určiť nejako diagnózu, pretože to musí byť niečo omnoho vážnejšie, ako len strata pamäte. “Slováci musia byť jednoducho je*nutí”, nazdáva sa odborník.

Neexistuje iné zdôvodnenie toho, že niekto chce voliť stranu, ktorá vládla 12 rokov a teraz tvrdí, že ide zmeniť Slovensko. To za tých 12 rokov sa to nestihlo? Koľko im bude stačiť? 120? A keď sa to nepodarí, potom čo? Pýta sa. Kto nechce voliť ich, bude voliť tiež ich, ale pod iným názvom – to je podľa nášho respondenta “neuveriteľné”.

Ďalej budeme mať v ponuke stranu, ktorej členovia preukázateľne napadli ľudí inej pleti a náboženstva, ale prehlasuje sa za protifašistickú, protieurópsku stranu, ktorej predseda trávi väčšinu času a pracuje v Bruseli. O ďalších stranách podľa neho nemá zmysel ani začínať.

Riešením by podľa neho teoreticky mohlo byť masové testovanie pamäte Slovákov a pustenie k voľbám len tých s pozitívnym výsledkom, čo by však bolo nedemokratické. Podľa výsledkov prieskumu by potom k voľbám totiž nemal kto ísť.

One thought on “EXPERT O VÝSLEDKOCH PRIESKUMU: “SLOVÁCI SÚ ASI JE*NUTÍ”

  1. Thanks I have recently been looking for info about this subject for a while and yours is the greatest I have discovered so far However what in regards to the bottom line Are you certain in regards to the supply

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *