SMER-SSD: MÁME DÔKAZY, ŽE PREZIDENTKA RAZ JEDLA AMERICKÉ ZEMIAKY

BRATISLAVA. Robert Fico dnes na tlačovej konferencii poinformoval médiá, že jeho strana disponuje ďalšími relevantnými dôkazmi o tom, že Zuzana Čaputová je ovplyvňovaná Amerikou.

V minulosti už predseda strany Smer potvrdil dôkazmi, že Čaputová sa chodí konzultovať na americkú ambasádu pokiaľ ide o návrhy zákonov, či pomoc Ukrajine. Dôkazom podľa Fica bolo to, ze to každý vie. Každý to vie práve vďaka tomu, že to Robert Fico tvrdil počas mnohých tlačových konferencií, takže proti týmto dôkazom ťažko namietať.

Podľa najnovších zistení predsedov a podpredsedou Smeru však USA môže na prezidentku vplývať dokonca aj cez kuchyňu. Podľa Roberta Fica totiž každý jedol aspoň raz v živote americké zemiaky, takže prezidentka určite tiež. “Prečo si neobjednala tradičné slovenské zemiaky, ale práve americké”, pýta sa Robert Fico. Strana Smer je pohoršená, že prezidentka určite niekedy preferuje americkú kuchyňu pred slovenskou. “Určite mala aspoň raz aj hamburger”, rozčuľoval sa Fico.

“To sa tu ideme napchávať americkým fastfoodom namiesto zdravých slovenských jedál? Nehovorím teraz o detských menučkach kde dostanú aspoň happy meal.” Upresnil Fico pri pohľade na Erika Kaliňáka, ktorý v ruke stískal hračku zo známeho fastfoodového reťazca.

My sa pýtame, prečo o týchto zisteniach neinformujú iné slovenské médiá, kto im za to platí? Komu vyhovuje, že ľudia nevedia pravdu o Čaputovej amerických zemiakoch? Prosíme so stranou Smer o zdieľanie nech sa táto správa dostane k čo najviac občanom.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *