KONIEC VOJNY!!! Rusi idú domov !!! Juraj Blanár (SMER-SSD) údajne zastavil vojnu na Ukrajine!

V piatok médiá obletela fotka, na ktorej si Juraj Blanár (SMER-SSD) podal ruku s ruským ministrom zahraničných vecí Sergeiom Lavrovom. Opozícia okamžite začala kritizovať stranu SMER-SSD, ako aj samotného Blanára (SMER-SSD).

Liberálne médiá doslova šaleli a predbiehali sa v urážkach a označovaní pána Blanára (SMER-SSD) za proruského trola, schvaľovača vojny, zradcu, či dokonca nesvojprávneho kkta ! A tvrdili, že toto stretnutie neposunulo konflikt bližšie k mieru.

Nechutné urážky však teraz vystriedal šok a údiv, pretože sa zdá, že liberáli podcenili vyjednávačské schopnosti Juraja Blanára (SMER-SSD). Podľa nezverejnených informácii, pán Blanár mal počas stretnutia povedať Lavorovi, že Slovensko by si želalo mier a pokoj. Potom však podľa vlastných slov na to zabudol a nepovedal to.

Lavrov však údajne následne zachytil v médiách, že pán Blanár, ako aj strana Smer-SSD je za mier a nie za vojnu. Bol údajne prekvapený, že v médiách často opakujú, že chcú mier, ale nikto z nich nikdy to nikdy nepovedal žiadnemu ruskému diplomatovi. Lavrov údajne povedal, že to mohli povedať skôr, pretože to nemal odkiaľ vedieť.

Dnes tak začali Rusi vo veľkom sťahovať z Ukrajiny vojakov a vojenskú techniku. Podľa ruských médií je to predovšetkým zásluha slovenskej diplomacie. Pán Juraj Blanár (SMER-SSD) údajne pomohol presvedčiť Rusov, že ničenie miest a zabíjanie civilistov nemá zmysel a mali by začať viesť mierovú politiku, ako to robí pán Blanár (SMER-SSD).

3 thoughts on “KONIEC VOJNY!!! Rusi idú domov !!! Juraj Blanár (SMER-SSD) údajne zastavil vojnu na Ukrajine!

  1. I’ve been following your blog for quite some time now, and I’m continually impressed by the quality of your content. Your ability to blend information with entertainment is truly commendable.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *