NATO NEVIE PREPRAVIŤ ZBRANE CEZ SLOVENSKO: NEDISCIPLINOVANÍ CYKLISTI NA CESTÁCH!

Pomaly ale isto prichádza na Slovensko jarné počasie a rovnako ako každý rok sa na cestách objavuje čoraz viac cyklistov. Za našimi hranicami sa medzičasom Ukrajina pripravuje na protiofenzívu a kriticky na to potrebuje zbrane od štátov NATO. Časť týchto zbraní je na front transportovaná práve cez Slovensko.

Kým cez zimu nebol s transportom ťažkých zbraní žiadny problém napriek tuhým mrazom a metrovým závejom na cestách, jar prináša so sebou väčšiu prekážku. Nanešťastie pre NATO, slovenskí cyklisti sú experti pokiaľ ide o blokovanie premávky. Dokážu sa bicyklovať jeden vedľa druhého na ceste, pomalým tempom, napriek tomu, že pár metrov ďalej sa nachádza cyklochodník. Kvôli tomu trvá transport tankov na východne hranice aj niekoľko týždňov.

Americkí tankisti sa sťažujú tiež na to, že cyklisti si nedávajú pozor a odbočku signalizujú v poslednej chvíli alebo vôbec. Manévrujú pritom medzi cyklochodníkom, chodníkom a cestou bez toho aby brali ohľad nato, že sú na ceste obrnené vozidlá a tanky. Nevšímajú si ich. Cesty sú pritom v takom dezolátnom stave, že transport je už aj tak nákladný a nebezpečný. NATO zvažuje, že Slovensko bude kvôli cyklistom úplne vylúčené zo skupiny štátov, s ktorými sa spolupracuje pri transporte zbraní.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *