EÚ V SKUTOČNOSTI POVOLILA TIEŽ CHROBÁKOM KONZUMOVAŤ ĽUDÍ, NIE LEN NAOPAK!!

Posledné týždne boli sprevádzané hlasnými protestmi ľudí nielen na Slovensku, ale v aj celej Európe, proti tomu, že Európska Únia povolila konzumáciu niektorých druhov hmyzu. Podľa našich zistení táto direktíva nebola úplne správne pochopená, pretože došlo k chybe v preklade a časť nebola preložená vôbec.

V preklade chýbala časť o tom, že chrobáky teraz môžu legálne konzumovať ľudí, pretože inak by mali chrobáky menej práv ako ľudia, čo by bolo podľa EÚ neprípustné. Podľa EÚ ide o zachovanie rovnováhy v prírode, aby sa ľudia ani chrobáky príliš nepremnožili. Je to chorá zelená ideológia, ktorá ľudí stavia na úroveň hmyzu. Zuzana Čaputová údajne nahlas tlieskala od radosti keď sa to dozvedela. Milan Uhrík bol údajne veľmi nahnevaný, keď sa to dozvedel a povedal, že nová vláda toto nedopustí.

Tento návrh sa už bohužiaľ premietol aj do praxe. Švagor bratranca nášho čitateľa, ktorý nám napísal, šiel k lekárovi, pretože mal kliešťa a bol v kóme kvôli ťažkej borelióze. Lekár však zachraňoval kliešťa, pretože ten mal podľa neho právo kŕmiť sa človekom a pacienta nechal zomrieť.

Ak toto nezastavíme, EÚ nás nechá požrať hávedi. Preto treba zdieľať tento článok, aby sa otvorilo tretie oko väčšinovej polovici ľudí.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *