PETARDY A OHŇOSTROJE FUNGUJÚ AKO ZDRAVOTNÉ ČÍPKY

Slováci každý rok na Silvestra doslovne vystrelia do vzduchu ohňostroje a petardy v hodnote stoviek tisícov eur. Celosvetovo sa na tento typ zábavy minú miliardy eur.

Keby nám médiá nezamlčiavali, že petardy a ohňostroje sa dajú využiť tiež prospešne pre naše zdravie, možno by sme už takto nikdy naše peniaze nemárnili. Petardy a ohňostroje sú podľa zdravotných alternatívnych vied využiteľné ako zdravotné čípky. Delobuchy obsahujú zriedkavé chemické prvky, ktoré telu často chýbajú. Majú tiež tvar, vďaka ktorému telo prirodzene takýto čapík príjme. Každý kus ohňostroja by ste si mali držať v zadnej časti tela aspoň 20 minút, kým ho odpálite.

Tí najšikovnejší môžu rovno využiť rektálny otvor ako odpaľovaciu rampu, hneď ako využije všetky zdravotné benefity, ktoré ohňostroje ponúkajú. Svetovládcom vyhovuje, že to nerobíme, pretože si potom kupujeme drahé lieky a podporujeme farmaceutický priemysel. Keby sme sa však aspoň raz v roku riadili radami od alternatívnych zdravotníckych organizácii, žiadne lieky by sme nepotrebovali.

2 thoughts on “PETARDY A OHŇOSTROJE FUNGUJÚ AKO ZDRAVOTNÉ ČÍPKY

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *