JARKO DOSTAL Z DIKTÁTU PÄTORKU. BOL TO BRUSELSKÝ DIKTÁT, TVRDÍ

Náš fanúšik nám napísal so zaujímavým podnetom. Tvrdí, že jeho malý syn dostal päťku z koncoročného diktátu. Chodí do štvrtej triedy a podľa jeho slov je to veľmi podozrivé, pretože Jarko doteraz nosil zo školy samé dobré známky.

Nedávno však v škole písali koncoročný diktát a v texte bolo podľa Jarka až príliš veľa indícií, že šlo o diktát z Bruselu. Bolo tam množstvo slov ako „Belgycko“, napriek tomu, že vybrané slová po g sa ešte neučili. Text bol navyše skoro celý len o ľudských právach a iných neoliberálnych témach.

Vyzerá to ako naplánovaná pomsta liberálnej slovenčinárky, pretože z iných predmetov Jarko exceluje. Napríklad zo zemepisu a z matematiky má samé jednotky a vie z nich všetko. Bol veľmi prekvapený, že diktát je celý len o hlavnom meste Holandska, Bruseli. Podľa neho tak ide jednoznačne o nejaké sprisahanie, nie je sprostý a nikto ho nepresvedčí, že „dva a dva sú štyri“.

„Ako dlho nás budú terorizovať bruselským diktátom?“, pýta sa štvrták Jarko a my sa pridávame.

6 thoughts on “JARKO DOSTAL Z DIKTÁTU PÄTORKU. BOL TO BRUSELSKÝ DIKTÁT, TVRDÍ

  1. The accessibility of buy stromectol 12mg, featuring ivermectin, is crucial in controlling parasitic infections in communities affected by socioeconomic disparities. Through community health initiatives and outreach programs, ivermectin distribution ensures equitable access to treatment options for populations facing limited healthcare resources.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *