Na Zemi prebieha globálne ochladzovanie, pretože kvôli rúškam už do atmosféry nevydychujeme žiadne CO2.

Určite ste si všimli, že posledné dni a noci sú mrazivé, čo je pre začiatok decembra netypické. Napríklad minulý rok to tak nebolo. Tento rok dokonca koncom Novembra napadol sneh a udržal sa niekoľko dní. Ide o teplotnú anomáliu, aká sa neodohrala miliardy rokov.

Spýtajte sa hocijakého meteorológa, či niekoľko miliónov rokov dozadu bola 9. decembra takáto nízka teplota. Neodpovie vám. Meteorológovia chcú zamlčať, že na Zemi prebieha globálne ochladzovanie a za niekoľko rokov budú všade ľadovce, ktoré nás zabijú.

Tvrdia nám, že je tu naopak otepľovanie, aby sme sa nebúrili. Globálne ochladzovanie spustili elity, aby sme nechodili vonku, pretože ich prvý plán – nanútiť nám karanténu, im nevyšiel. Svet sa začal globálne ochladzovať v marci tohto roku, keď ľudia začali nosiť rúška a CO2 tak už nešlo do atmosféry, ale ho ľudia vdychovali naspäť.

Je to tiež prostriedok Matoviča, ktorý nás takto chce kontrolovať. Všetko je so všetkým poprepájané a dokonca ani najväčší géniovia a vedci nedokázali toto rozpliesť. Musela to spraviť investigatívna práca výborných novinárov.

Každý kto chce pomôcť zastaviť globálne ochladzovanie to môže spraviť veľmi jednoducho. Stačí mať neustále naštartované auto, naplno pustené kúrenie a otvorené okná. Skúste takto prírode pomôcť! Buďme spolu ekologickí!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *