RIEŠENIE NA MÁLO PLYNU: VLÁDA PONÚKNE KURZY ZIMNEJ HIBERNÁCIE


Kvôli zložitej geopolitickej situácii sa Slováci čoraz viac obávajú nedostatku zemného plynu a konečnom v dôsledku najmä vysokých cien za túto surovinu. V zime by drahý plyn mohol spôsobiť to, že si Slováci nebudú môcť doma dostatočne zakúriť a budú musieť mrznúť vo vlastných príbytkoch.


S pomocou prichádza vláda SR, podľa ktorej sa pri problémoch tohto typu vždy vie uplatniť príroda. Ministerstvo sociálnych vecí a rodiny spája sily s ministerstvom hospodárstva a životného prostredia. „Využijeme riešenie, aké nám ponúka príroda. Napríklad medvede v zime hibernujú a žiadny plyn im tým pádom nechýba“, píše sa v stanovisku.


Podľa ministra Budaja má Slovensko dosť medveďov, ktoré ochotne naučia Slovákov, ako celú zimu prespať. Na tieto kurzy sa zapísať môže každý na svojom úrade práce. Tento kurz bude klasifikovaný ako rekvalifikačný a bude zdarma. Počas hibernácie bude zdravotné poistenie občanov hradiť štát.

S vyhľadaním a prípadne vykonaním vhodného brlohu pomôžu pracovníci miestnych úradov.

One thought on “RIEŠENIE NA MÁLO PLYNU: VLÁDA PONÚKNE KURZY ZIMNEJ HIBERNÁCIE

  1. Howdy just wanted to give you a quick heads up. The text in your article seem to be running off the screen in Ie. I’m not sure if this is a format issue or something to do with browser compatibility but I figured I’d post to let you know. The style and design look great though! Hope you get the problem fixed soon. Kudos

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *