OD 2040 BUDÚ MUSIEŤ BYŤ VŠETKY DETI NARODENÉ V EÚ ELEKTRIFIKOVANÉ !!!

Od roku 2035 nebudeme môcť v EÚ kúpiť autá so spaľovacím motorom. Občania všetkých krajín EÚ však proti tomu z rôznych dôvodov protestujú. Elektromobilita ale len prekryla fakt, že podľa novej smernice EÚ by mali byť od roku 2040 elektrifikované všetky novonarodené deti, tak aby do roku 2100 všetci občania EÚ fungovali len na elektrický pohon.

Podľa Európskej Komisie je kŕmenie detí materským mliekom neekologické, pretože po ňom deti púšťajú do atmosféry škodlivé emisie. Na to, aby mohla matka mlieko vyprodukovať, musí jesť, no produkcia potravín so sebou prináša negatívne dopady na klímu.

Deti tak budú pripojené k centrálnej európskej sieti, nad ktorou môžu hackeri ľahko získať kontrolu a deti začnú ovládať. Budú ich tak môcť obrátiť dokonca aj proti svojim rodičom, napríklad len za to, že nie sú liberáli.

Štáty EÚ už dostali pokyn, aby začali s výstavbou infraštruktúry, tak aby v každom dome bola k dispozícii minimálne jedna detská nabíjačka s vysokým napätím. Eduard Heger je návrhom nadšený a chcel by čo najrýchlejšiu elektrifikáciu slovenských detí. Zuzana Čaputová dostala od americkej ambasády údajne prísľub, že za podporu elektrifikácie detí bude prezidentkou aj druhé volebné obdobie.

Prvým krokom k elektrifikacii detí je nútenie ich k jedeniu chrobákov, ktoré sú plné nanočipov. Po niekoľkých rokoch na takejto strave bude dieťa plne kompatibilné s centrálnym softvérom EÚ. Stačí ich už iba zapojiť.

Neexistuje žiadny rozumnejší dôvod ako tento na to, aby sme volili Milana Uhrika alebo Roberta Fica. Len oni dokážu tomuto šialenstvu zabrániť.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *