EÚ ZAKÁZALA SANTA CLAUSOVI VSTUP, PRETOŽE JEHO VOZIDLO NIE JE ELEKTRICKÉ

Santa Claus, Dedo Mráz, Mikuláš či samotný Ježiš. U každého nosí darčeky na Vianoce jedna z týchto fiktívnych postáv. Tento rok sa však darčekov v štátoch Európskej Únie nedočká nikto.

Európska komisia na poslednú chvíľu zakázala na svojom území pohyb všetkých vzdušných vozidiel, ktoré sú poháňané pohonom zvierat.
Podľa EÚ tento pohon nie je ekologický a zvieratá kvôli tomu trpia. Všetky lietajúce sane a iné prostriedky musia byť po novom elektrifikované. Kým sa to nestane, žiadni prezlečení starí chlapi, čo chcú obdarovať cudzie deti, si na svoje neprídu.

EÚ podľa nás chce, aby darčeky namiesto tradičných vianočných postáv rozdával homosexuálny moslim na elektrickom skútri dúhovej farby.

Stáročná tradícia tak bola zakázaná a utrpia kvôli tomu hlavne malé deti. Erik Kaliňák už zvoláva protest a let Santa Clausa sa uskutoční protestne aspoň v hre Minecraft. Podporujme tento protest zdieľaním tohto článku.

3 thoughts on “EÚ ZAKÁZALA SANTA CLAUSOVI VSTUP, PRETOŽE JEHO VOZIDLO NIE JE ELEKTRICKÉ

  1. Your blog is a treasure trove of valuable insights and thought-provoking commentary. Each post is a testament to your expertise and dedication to your craft. Keep up the outstanding work!

  2. Thanks I have recently been looking for info about this subject for a while and yours is the greatest I have discovered so far However what in regards to the bottom line Are you certain in regards to the supply

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *