matovic, dve, tlacovky sucasne

Kvantoví fyzici sú v šoku: Igor Matovič bol na dvoch tlačovkách súčasne

Kvantová fyzika dnes pravdepodobne dosiahla veľmi dôležitý míľník. Igor Matovič bol dnes podľa dostupných informácií na dvoch tlačovkách súčasne. Premiér SR sa už dlhši čas pokúšal byť na dvoch alebo viacerých tlačovkách naraz. Prekážalo mu, že aj keď je pred kamerami non-stop, dostane maximálne 24 hodín vysielacieho priestoru denne.

Stáva sa pomerne často, že Igora Matoviča vidíme napríklad na tlačovke na TA3 ohľadom nových opatrení naživo, ale v tom istom momente, keď si zapneme Youtube, vidíme, že stojí za Krajčim, ktorý reční o opatreniach proti Covidu. Doteraz však bola naživo vždy iba jedna tlačovka, pričom druhá bola len záznam a nemohli sme sledovať Matoviča z dvoch rôznych miest súčasne.

Podľa našich informácii premiér už dlhé roky trénuje zakázané bojové umenia z ďalekého východu, ktoré by mu mohli pomôcť v tom, aby mohol byť na dvoch miestach naraz. Dnes sme po prvý boli svedkami chvíle, keď sa mu to údajne malo podariť. Matovič mal tlačovku pred fabrikou Jaguar Land Rover, ale zároveň sa mihol v pozadí tlačovky, ktorú zvolal minister zdravotníctva. Tieto informácie sú ešte preverované.

Kvantoví fizyci tvrdia, že to môže byť prelom vo vede a prírodných zákonoch, ako ich poznáme. Podľa nich, ak sa ukáže, že to nebol len hologramový podvod a skutočne bol Igor Matovič pred dvomi rôznymi kamerami, na dvoch rôznych miestach v tom istom momente, sme svedkami revolúcie v tom, ako chápeme a poznávame svet. Matovičovi to podľa našich informácií nestačí a pracuje na tom, aby v krátkosti mohol zvolať dve plnohodnotné tlačovky naraz a na oboch byť hlavným rečníkom.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *