I hate snow

Na Slovensko sypú umelý biely sneh. Chcú aby sme podvedome nenávideli všetko biele.

Slováci sa dnes zobudili do bieleho rána. V strednej Európe máme typické zimné počasie, až na to, že snehu je oveľa viac než je obvyklé.

Nie je možné, aby príroda vyprodukovala také množstvo snehu, pretože by na to bolo potrebné také množstvo vody, že by museli zmiznúť všetky oceány a rieky.

V skutočnosti na nás sypú umelý sneh, ktorý bol vytvorený v laboratóriu Billsa Gate’a. Každé ráno sypú ľuďom na autá a pred dvere sneh aby znenávideli všetko biele. Ide o podporovanie BLM (Black Lives Matter). Všimli ste si, že na aute máte vždy viac snehu ako je na ceste?! Náhoda?!

Všimnite si, že na mestá kde je veľa slniečkarov (napr. Bratislava), nie je potrebné sypať také veľké množstvo snehu. Najviac národniarov a slovanov je na Orave a Kysuciach a preto je tam snehu najviac. Potrebujú aby sme bielu úplne znenávideli.

Ďalším dôvodom sypania umelého snehu je, aby ste sa pošmykli a rozbili si hlavu. Vtedy bude pre nás náročnejšie odhaliť tento šialený plán mocných a dáme sa zaočkovať. Všetko do seba krásne zapadá, ale nás vďaka kvalitnej investigatíve nedostanú.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *