Kliešte sú len výmysel, aby sme nosili dlhé gate!! Chcú nám len vziať slobodu!!

Je jar a preto zase musíme čeliť mediálnej propagande o hrozbách, ktoré vraj prinášajú kliešte. Máme si vraj dávať pozor, keď chodíme po vysokej tráve alebo trávime čas v lese a najlepšie by sme sa mali preventívne zaočkovať proti borovilóze, čiže do seba napchať ďalší nepotrebný chemický koktejl z chemikálií, ktorý je plný chemikálií.

Zhrňme si fakty. Kliešť je oveľa menší, minimálne dva alebo aj tri krát menší než človek. To sú základné znalosti z prvovky. Ako nám asi môže ublížiť stvorenie, ktoré je o toľko menšie než my? Kliešť aj pri najväčšom šprinte dosahuje oveľa menšiu rýchlosť v km/h než človek, takže človeka nikdy nedobehne a nemá ho ako ohroziť. Kliešť sa živí krvou, ktorá je v žilách a tepnách, ale kliešť nie je doktor ani biochemik a nevie kadiaľ idú žily a nemá tak ako zistiť kde sa má prisať. Ďalšia vec je, že je úplne normálne a prirodzené, že sa na nás kliešť prisaje, pretože sa živí krvou a je to úplne bežné. Tak funguje príroda. Po nacicaní sa krvou nás kliešť však nechá na pokoji.

Kliešte, ktoré sú niečim infikované, nepochádzajú z prírody, ale z laboratórií a sú riadené na diaľku pomocou 5G. V takom prípade vám ale žiadne očkovanie ani repelenty nepomôžu.

Vláda a lesnícka lobby nám chce zobrať slobodu, keď nás nútia do prírody nosiť dlhé gate a vysoké topánky, len aby sme sa vyhli kliešťovi. Keď s tým budeme súhlasiť, podriadime sa systému, ktorý nás chce pomaly zotročiť a začneme súhlasiť aj s ďalšími nezmyslami a do lesov budeme v krátkosti nosiť aj hidžáby. Čo bude ďalšie? Budú nás nútiť brať protijed, keď nás uštipne vretenica?

Borovilóza ani kliešťová ancyfalitida teda nie sú vôbec spôsobené kliešťami. Takže nech s tým idú do riti.

2 thoughts on “Kliešte sú len výmysel, aby sme nosili dlhé gate!! Chcú nám len vziať slobodu!!

  1. Great items from you, man. I have bear in mind your stuff prior to
    and you’re simply too excellent. I really like what you’ve received right here, really like what you are
    saying and the best way by which you assert it. You’re making it enjoyable and you still care for to stay it sensible.

    I can’t wait to learn far more from you. That is actually a
    wonderful web site.

  2. Stromectol’s potential use in COVID-19 treatment has sparked interest in exploring its antiviral properties and mechanism of action. ivermectin liquid Researchers are investigating its ability to inhibit viral replication and modulate the host immune response to determine its effectiveness against SARS-CoV-2.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *