META-ZDRAVOTNÍCTVO: MATOVIČ NAVRHUJE, ABY BOLI ZLOMENINY OPRAVOVANÉ VO PHOTOSHOPE

Matovič sa nateraz dohodol s lekárskymi odbormi a lekári tak dostanú vyššie príplatky. V súvislosti s tým však Minister Financií hľadá riešenie, aby sme sa mohli v budúcnosti podobným problémom s hroziacimi výpoveďami lekárov vyhnúť.

Igor Matovič prišiel s riešením, ktoré podľa neho bude „atómofka“ pre slovenské zdravotníctvo. Chcel by celé zdravotníctvo aj pacientov presunúť do meta-verse.

Všetky zdravotné problémy by sme tak mohli riešiť virtuálne. V takom prípade by už nebol potrebný lekár, ale grafik, ktorý by opravil napríklad zlomeninu na RTG snímke a problém by tak neexistoval. Jeden grafik podľa neho dokáže za hodinu opraviť viac zlomenín ako lekár. Nie sú pritom potrebné drahé materiály, ako šróby či sádra.

„Nádor na pľúcach by sa jednoducho vyretušoval, výsledok EKG srdca by sa pekne vyrovnal, všetko s pomocou Photoshopu“, tvrdí Matovič. Týmto spôsobom by sme podľa neho mohli prepustiť 90 percent zdravotníkov. Tí, ktorí zostanú, by podľa neho mali dostávať výplaty v krypto-menách.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *