ŽILINKA ZRUŠIL KRESŤANOM OBVINENIE Z PRVOTNÉHO HRIECHU: „BOLO NEZÁKONNÉ“

Maroš Žilinka sa v poslednom čase zapísal do histórie ako ochranca nevinných, krivo obviňovaných a bezbranných bežných ľudí. Robertovi Ficovi a Kaliňákovi zrušil obvinenia a nedopustil tak, aby o ich vine rozhodovali súdy. Obával sa, že ich krehké a jemné osobnosti by mohli ten tlak na súde neustáť a mohlo by ich to zlomiť „ako nevinné ľalie vo vetre“.

Teraz však ide generálny prokurátor ešte ďalej. Pri príležitosti adventu prináša všetkým kresťanom dobré správy. Žilinka totiž k 24. decembru ruší prvotný hriech a všetci kresťania budú z obvinenia z tohto hriechu očistení. Nebude už tak potrebný krst na zmytie tohto hriechu a kresťania už nebudú musieť prosiť Boha o odpustenie.

Žilinkovi sa nepáči, že kresťanov by mal súdiť boží súd, u ktorého „sa nedá predvídať výsledok“. Okrem toho, za tento hriech by mal byť súdený samotný Adam a nie všetci kresťania. Toho však súdiť nemôžu, pretože sa nezdržuje v mieste trvalého pobytu a nemôže byť zastihnutý. Obvinenie z dedičného hriechu je podľa Žilinki nezákonné a to v súlade s biblickým žalmom 363, kde sa píše, že príde belzebub a všetkých „antikristov“ by mal oslobodiť.

Maroš Žilinka tak de facto ruší podstatu kresťanskej viery a tak by už nemali byť potrebné ani Vianoce či Veľká noc.

One thought on “ŽILINKA ZRUŠIL KRESŤANOM OBVINENIE Z PRVOTNÉHO HRIECHU: „BOLO NEZÁKONNÉ“

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *