Maľovanie kraslíc a veľkonočné zajace sú pohanské zvyky! Satan chce aby sme chytali jeho lobdy!

Veľkonočné vajcia po latinsky sú „diablové semenníky“. Podľa liblie sa dobrý kresťan nikdy nebude cez veľkú noc venovať veľkonočným vajciam, pretože je to bezbožná pohanská tradícia.

Veľká noc je o Ježišovi. Všetky zvyky ako veľkonočné zajace, vajcia alebo korbáče sú pohanské. Boli vytvorené Satanom, ktorý chce, aby sme sa nesústredili cez sviatky na Ježišovo utrpenie, ale na zábavu.

Veľkonočné vajcia sú obzvlášť nebezpečné, pretože pripomínajú tvarom semenníky a keď ženy chlapom dávajú takéto veci za šibanie, je to ako keby im hovorili: „Hraj sa so semenníkmi, je to v poriadku.“ To nahráva ideológií LPG-T.

V liblii sa o krasliciach písalo ako o „diablových semenníkoch“, pretože mali za úlohu zviesť človeka z duchovnej cesty. Veľkonočné vajcia sú niečo ako tikajúce bomby, ktoré nikdy nevybuchnú.

Netreba tiež zabúdať, že Ježišovi nepomohol z hrobu vyjsť žiadny veľkonočný zajac – preto netreba veriť tomu, čo nám tvrdia na hodinách dejepisu alebo tým, čo sa s nami rozprávajú nahúlení. Zajace vymysleli svetovládcovia, aby k sebe ľahšie prilákali malé deti.

Veľká noc je teda obrovský podvod. Prečo inak by sa to volalo „noc“? V noci svieti mesiac a mesiac je symbolom ktorého náboženstva? Porozmýšľajte nad tým, kým opäť položíte jazyk na čokoládový belzebubov semenník.

One thought on “Maľovanie kraslíc a veľkonočné zajace sú pohanské zvyky! Satan chce aby sme chytali jeho lobdy!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *