„Opatrenia neboli fér. Dieťa mohlo ísť ku gynekológovi alebo urológovi, no nemohlo navštíviť farára.“-Heger.

Vláda Slovenskej republiky na čele s novým premiérom Eduardom Hegerom konečne dorovnala opatrenia a sú fér aj voči cirkvi.

Časť poslancov OĽANO dlhodobo bojovala za návštevy ľudí (hlavne detí) u kňazov. Podľa nich kňazom veľmi chýba ľudský kontakt a potrebujú sa stretávať s deťmi hlavne na individuálnych očistách. Pred pár dňami sa tento významný krok konečne podaril.

Kňaz Marián K. tvrdí, že dlhodobo trpel. „Nebolo fér, že ľudia sa mohli stretávať so svojim manželom, manželkou alebo partnerom a kňazi sa nemohli stretávať s deťmi na individuálnych očistách. Konečne sa to podarilo dorovnať pretože už som pomaly modral.“

Kňazi vraj psychicky trpeli keď priamo pred ich zrakom chodili deti ku urológom alebo gynykológom a namyslení lekári ich dokonca ani nenechali dozerať na daný zákrok. OLANO teda uvažuje o ďalšom kroku a chceli by zaviesť tzv. asistenciu lekárskeho kňaza pri detských urológoch a gynekológoch.

2 thoughts on “„Opatrenia neboli fér. Dieťa mohlo ísť ku gynekológovi alebo urológovi, no nemohlo navštíviť farára.“-Heger.

  1. The crux of your writing while appearing reasonable originally, did not work properly with me after some time. Somewhere throughout the sentences you were able to make me a believer unfortunately only for a short while. I however have got a problem with your leaps in logic and one would do nicely to help fill in those breaks. When you actually can accomplish that, I would surely end up being fascinated.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *