tesla, musk, falcon, BMW, predbiehanie, agresivny, vodic

Žiadna betlehemská hviezda! Agresívne BMW predbieha vo vesmíre Muskovú Teslu a bliká pri tom

Astronómovia a iní pseudovedci informovali, že tento rok uvidíme po 800 rokoch na nebi betlehemskú hviezdu. Ide o jasný svetelný objekt, ktorý sa údajne objavil na nebi aj v tú noc, keď sa narodil Kristus.

My sme sa prizreli tejto záhade bližšie. Podľa platných prírodných zákonov, každú cestu autom, kamkoľvek ideme, sa nás aspoň raz pokúša predbehnúť agresívny vodič na BMW, ktorý často aj bliká a trúbi. Doteraz bola táto teória potvrdená iba na Zemi, pretože nikde inde ešte donedávna autá nejazdili.

Od roku 2018 sa však prvé auto nachádza aj na obežnej dráhe Slnka. Ide konkrétne o automobil značky Tesla, ktorý bol vypustený do vesmíru na rakete Falcon Heavy. Médiá ale mlčia o tom, že krátko po vypustení Tesly sa k nej priblížil iný objekt, ktorý odvtedy drží len pár centimetrov za zadným nárazníkom auta. Vedcov to šokovalo, pretože tento objekt pôsobil, ako keby chcel Teslu predbehnúť, a to čo najriskantnejším spôsobom.

Keď vedci začali tento objekt analyzovať, zistili, že ide o športové auto značky BMW. Vďaka tomu máme potvrdenie, že takzvaný prírodný zákon agresívneho BMW funguje aj mimo zemského telesa. Po určitom čase začalo toto BMW blikať diaľkovými svetlami. Tieto xenónové svetlá sú také silné, že zo Zeme to vyzerá, ako keby žiarila veľmi jasná hviezda.

Zhodou okolností začalo BMW blikať len pár dní pred vianocami. Práve preto sme sa mylne domnievali, že môže ísť o betlehémsku hviezdu. Tu máme jasný dôkaz, že každý biblický úkaz má svoje vedecké zdôvodnenie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *