Nechceš sa očkovať? Preventívne odrezanie ruky nepomôže, aj tak ju zaočkujú

V niektorých krajinách to už začalo. Ak sa niekto nechce zaočkovať, odrežú mu ruku a potom dotyčnému do tejto ruky proti jeho vôli, bez jeho vedomia pichnú vakcínu, alebo aj dve.

Získali sme fotku, na ktorej sú podľa oficiálnych zdrojov medici, ktorí sa učia očkovať na umelých rukách. To je samozrejme blud, pretože nikto sa učiť očkovať na umelých ramenách nepotrebuje. Keby šlo o to, mohli by to pichať do hocičoho a nie zbytočne vyrábať umelé ruky.

Otázne je, prečo nás chcú zaočkovať za každú cenu, až tak, že nám odrežú ruku a zaočkujú ju. Podľa našich zistení ide o to, že keď farmalobby vidí, že sa nechceme dať zotročiť a odmietneme očkovanie, odrežú nám aspoň ruku, ktorú môžu zaočkovať a tá im následne môže slúžiť vďaka čipu. Ako ďalší krok nám potom tieto zaočkované ruky prišijú a tie nám budú na tvár nasadzovať rúška. Kto to nevidí je slepý.

Kto toto nezdieľa, je to preto, že už má zaočkovanú ruku a elity mu to nedovolia. Je to jednoduchý spôsob ako si skontrolovať, či vás majú pod kontrolou svetovládcovia.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *