Vysvetľujeme Ilúziu lietajúcej lode: žijeme vo vnútri Zeme

Internet obletela fotka vznášajúcej sa lode, na čo sa objavilo množstvo teórii o tom, ako táto fotka vznikla. Fyzici na to samozrejme majú svoje kúzelnícke teórie a používajú vymyslené fyzlikálne zákony, ktorým nikto okrem nich neverí.

Podľa našich informácií je fotka jedine dôkazom toho, že Zem je okrúhla, ale my žijeme v jej vnútri. Práve preto vzdialené objekty na horizonte pôsobia ako keby sa vznášali. Oni pritom len kopírujú tvar Zeme zvnútra, takže sa akoby zdvíhajú. Čím ďalej od nás objekt je, tým sa zdá, že je vyššie.

Ďalším dôkazom tejto teórie sú hory. Keď sa nám zdá, že vidíme hory, je to v skutočnosti len vzdialená rovina, ktorá sa dvíha, pretože je na povrchu vnútornej strany Zeme. Prečo by inak bola pri pohľade hore tma?Pozeráme sa do vnútra tmavej Zeme. Len cez deň sa zapaľuje zemské jadro, čo antikresťanská pseudoveda označuje ako Slnko.

Keby sme sa teleskopom pozreli cez deň za Slnko, mohli by sme pozorovať Austráliu. To nám ale médiá nepovedia, radšej nám budú tvrdiť hovadiny o tom, že lode môžu lietať.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *