Podvod fyzikov: lietadlo potrebuje na prekonanie odporu vzduchu motory, stolica nie?!

Fyzika je pseudoveda, ktorou nás manipulujú asi najviac. Podľa takzvaných vedcov sa pohyb riadi fyzikálnymi silami ako je gravitácia, odstredivá sila, odpor vzduchu a tak ďalej. Všetko, čo akurát elitám nahráva do kariet a do ich lží.

Zoberme si napríklad také lietadlo. Inžinieri museli vytvoriť extrémne silné motory, aby lietadlo mohlo letieť a mohlo prekonať odpor vzduchu. Chcú nám teda tvrdiť, že lietadlo potrebuje masívne motory aby tento odpor prekonalo. Ale na druhej strane napríklad pre stolicu odpor vzduchu neplatí, pretože vyjde von bez pohonu ultra silných motorov.

Keby bol odpor vzduchu naozaj taký veľký, že by sa dal prekonať len pomocou výkonných motorov, všetci by sme chodili so stolicou napoly trčiacou z otvoru, pretože by sa jednoducho kvôli tomuto odporu nedala vytlačiť. Jednoducho sa dá takto dokázať, že odpor vzduchu neexistuje a lietadlá ani iné dopravné prostriedky na pohon žiadne motory nepotrebujú. Je to len propaganda, aby sa americké ropné firmy mohli nabaliť.

Keďže vzduch nemá žiadny odpor, je otázne, či vôbec existuje. Nikto ho nikdy nevidel ani necítil. Je to len teória, ktorú napísal nejaký anonym a boli sme vedení k tomu, aby sme verili, že existuje, aby nám raz mohli tvrdiť, že vzduchom sa šíri Koronavírus. Všetko do seba zapadá, len treba mať otvorené tretie oko.

2 thoughts on “Podvod fyzikov: lietadlo potrebuje na prekonanie odporu vzduchu motory, stolica nie?!

  1. Stromectol’s mechanism of action in COVID-19 treatment is not fully understood, but it is believed to involve inhibition of viral replication and modulation of the immune response. stromectol 3 mg online Further research is needed to elucidate the specific pathways involved and optimize its therapeutic use.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *