Ak respirátory nepomôžu, vláda má už v zálohe ďalší skvelý plán! Povinné pripojenie na ventiláciu!

Od 15. marca vláda nariadila nosenie respirátorov FFP 2 vo všetkých interiéroch. Dosluhujúci minister zdravotníctva si myslí, že toto nariadenie s určitosťou pomôže zlepšiť situáciu na Slovensku. „Keď nepomohlo zavedenie povinnosti nosenia kúska textílie na tvári, povedali sme si, že to skúsime inak a zavedieme povinnosť nosenia kúska inej textílie na tvári“, tvrdí Krajčí s tým, že občas musíte vyjsť zo zaužívaných schém a prísť s prevratným riešením.

Premiér Matovič zároveň oznámil, že ak respirátory nepomôžu, vláda už má v zálohe ďalší plán. Avizoval, že v takom prípade budú zvažovať zavedenie povinnosti pripojenia na pľúcnu ventiláciu. Podľa Matoviča, keď bude každý občan pripojený preventívne na pľúcnu ventiláciu, Covid nikoho neprekvapí, pretože pacient už bude pripojený na ventiláciu a tak teoreticky už vírus nebude mať dôvod takého človeka napadnúť a nechá ho tak. Matovič tvrdí, že ak toto opatrenie neprejde, podá demensiu.

Na otázku, či si je vláda vedomá, že len mizivé percento ľudí vie správne používať pľúcnu ventiláciu, Krajči odpovedal „Áno, veď tak je to aj s rúškami a predsa fungujú, takže nemáme čo stratiť.“

Pripojenie na pľúcnu ventiláciu má kontrolovať polícia. Kontroly budú obzvlášť prísne v chudobných oblastiach a osadách. V prípade nefungujúcej ventilácie bude polícia udeľovať pokutu do 9000 eur, aby si každý dobre rozmyslel, či si toto zariadenie zadováži.

Rómske osady vďaka tomuto opatreniu náhle nevysvetliteľne zbohatli a začali nakupovať stovky ventilácií. „S opatreniami sme znovu do čierneho“, uzavrel Krajčí.

One thought on “Ak respirátory nepomôžu, vláda má už v zálohe ďalší skvelý plán! Povinné pripojenie na ventiláciu!

  1. hello!,I like your writing so much! percentage we keep in touch more about your post on AOL? I need a specialist in this space to resolve my problem. May be that is you! Taking a look ahead to see you.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *