Bill gates poškodené oči

Chcete aby Gates nevidel Vašimi očami pomocou čipu? Nečakane sa pozrite do zváračky a vypáľte mu oči.

Nie len väčšina Slovákov ale aj časť iných Slavienov boli začipovaný pri testovaní. Bill Gates sa teraz pomocou čipu vie napojiť na Váš mozog a dokonca aj na Vaše oči. Ide o tzv. Eye-screening.

Našťastie redaktori z Nadčasového Spravodajstva priśli na spôsob ako môžete takémuto špehovaniu predísť. Stačí keď vyslovíte vetu: „Nedám sa očkovať.“ To Billa Gatesa aicky prepojí na Váš zrak. Vtedy sa nečakane pozrite do zvárania bez ochranných okuliarov.

Billa Gatesa to samozrejme oslepí, keďže niečo takéto nebude čakať. Ak to budete opakovať každý deň niekoľko krát tak Bill Gates sa na to vykašle. Podľa niektorých odborníkov sa čip po každodennom pozeraní do zvárania dokonca nenávratne poškodí.

Je veľmi dôležité aby sme sa všetci zomkli a Billovi Gatesovi spolu vypálili oči. Ak toto budeme robiť všetci tak Bill po čase oslepne a nebude nás ďalej sledovať.

2 thoughts on “Chcete aby Gates nevidel Vašimi očami pomocou čipu? Nečakane sa pozrite do zváračky a vypáľte mu oči.

  1. I want to get across my passion for your kindness for all those that really need assistance with the subject. Your very own commitment to passing the solution all-around ended up being definitely useful and have in most cases encouraged associates much like me to get to their objectives. Your entire interesting tips and hints indicates much to me and further more to my peers. Many thanks; from each one of us.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *