Čipy v našich telách – ako sa nabíjajú?

Na tému našich čipov koluje množstvo dezinformácií a teórii o tom, ako sa nabíjajú. Každé elektronické zariadenie musí mať nejaký zdroj energie a inak tomu nie je ani pri čipoch, ktoré nám pri tzv. testovaní a potom vakcinácii vstrekujú do tela.

Podľa niektorých teórií sú čipy nabíjané na diaľku elektromagnetickým poľom 5G. To sa dá ale jednoducho vyvrátiť, pretože nie všetci ľudia žijú v dosahu 5G a tak by čipy boli zbytočné. Podľa iných alternatívnych zdrojov je však každý čip zásobovaný energiou cez kábel. To, o čom vám učiteľka prírodovedy tvrdila, že sú žily, sú v skutočnosti nabíjacie káble.

Keby sme tieto káble preťali, Gill Bates nad nami okamžite stratí kontrolu a my získame absolútnu slobodu a odpútanie od fyzickej entity. My samozrejme apelujeme, aby to nikto nerobil, pretože tieto informácie nie sú overené a nevieme, či tieto káble nie sú pripojené na nejaké telesné orgány.

Mohlo by sa stať, že ak si preseknete nesprávny kábel, odpadnú vám napríklad semenníky, spadnú vám na nohu a hrozil by tak úraz. Alternatívna veda ešte bohužiaľ nepozná odpovede na všetky otázky týkajúce sa autanómie ľudského tela.

Jediné čo vieme s určitosťou je to, že biológovia a lekári nám klamú. Prečo by nám inak doktori a záchranári tvrdili, že tieto káble si nemáme pretínať? Lekári predsa zarábajú na implantovaní čipov a sú zodpovední za to, aby správne fungovali.

*My sme túto teóriu netestovali, takže netvrdíme, že to funguje, ani nenahovárame, aby to niekto skúšal. Nie sme teda zodpovední za spadnuté semenníky na nohu. Len chceme, aby Slováci mali všetky informácie zo všetkých médií.

2 thoughts on “Čipy v našich telách – ako sa nabíjajú?

  1. I like the helpful info you supply in your articles. I will bookmark your weblog and take a look at again right here frequently. I’m quite sure I’ll be informed many new stuff right right here! Best of luck for the following!

  2. buy stromectol online without prescription, with its active ingredient ivermectin, has been investigated for its potential to treat parasitic infections in laboratory animals used in pharmaceutical research. By ensuring the health and welfare of research animals, ivermectin contributes to the reliability and ethical conduct of preclinical studies for drug development.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *