RUSI V SKUTOČNOSTI NA HRANICIACH STAVAJÚ LUXUSNÉ HOTELY PRE DOVOLENKÁROV!!!

Pri hraniciach s Ukrajinou sa momentálne nachádza podľa odhadov zhruba 150 tisíc ruských vojakov, tisíce tankov, vojenských vrtuľníkov a inej vojenskej techniky. Podľa najnovších zdrojov má Rusko na hraniciach aj poľné nemocnice a kompletnú infraštruktúru na to, aby mohli zaútočiť na Ukrajinu. To všetko pretože Západ ich neustále provokuje, aby zaútočili na Ukrajinu.

Podľa našich informácií Vladimír Putin nemá na nejaké odpovede na provokácie čas, pretože pri hraniciach stavia obrovské luxusné rezorty pre ruských dovolenkárov, ktorí obľubujú dovolenky v blízkosti Ukrajiny. Ruskí vojaci boli vyslaní na západ Ruska, aby postavili hotely, ktoré nebudú mať na svete konkurenciu. Vladimír Putin chce tak ukázať svetu, že relax a príjemne strávený čas je dôležitejší ako neustále hľadanie konfliktu.

Západné krajiny sú extrémne žiarlivé, pretože si nechcú priznať, že krajina ako Rusko, ktorú považujú za pseudoštát s diktátorskym režimom im takto vytrelo kocúra a dokáže za pár dní postaviť hotely pre všetkých ruských dovolenkárov. Práve preto provokujú Rusov, aby tí napadli Ukrajinu a nemohli sa tak venovať stavbe hotelov. „Nebudú vojaci, nebudú hotely. Nebudú hotely,… Nebudú hotely“, povedal údajne zákerný Joe Biden na tajnom stretnutí so Zuzanou Čaputovou.

Vladimír Putin avizuje, že sa nedá vyprovokovať a vojaci odídu z hraníc až keď budú stavby dokončené. Sieť hotelov Vladiton by mali byť dokončené do konca Februára. Na letnú sezónu tak budú určite dokončené.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *