Gramatiku vymysleli elity aby nás mohli lepšie kontrolovať. Štúr dostával pokyny z Washingtonu.

Nie je vám čudné, že už od mala vám vtĺkali do hláv ako máte správne písať a čítať? Išlo iba o to aby vás niečo naučili? Alebo niekto len na Slovákoch skúša čo všetko si necháme?!

Samozrejme, že pravdu sa tak ľahko nedozviete. Všetci liberáli tvrdia, že pravopis je dôležitý kvôli pravosti dokumentov a poriadku v komunikácií. No je to naozaj tak? Čo ak iba chcú, aby sme sa podriadili ich hlúpym pravidlám a odopierali si tak našu slobodu?!

Podľa našich informácií Štúr iba skúšal akí sme sprostí a chcel vedieť či sa Slováci tak ľahko podriadia pravidlám. Keďže uspel, tak elity to teraz skúšajú znovu, no zradca je tentoraz Matovič, ktorý na nás robí exkreminent s celoplošným testovaním.

Akoby nestačilo, že nás učia matematiku a podobné nezmysly. Do toho nám chcú ešte hovoriť ako sa máme vyjadrovať! Prečo sa napr. na škole neučí vyjadrenie pocitov päsťami?! Toto nás naučili až poslanci z ĽSNS!

Vieme, že väčšina našich čitateľov a aj voliči ĽSNS, či Harabina toto sprisahanie už odhalili, a svoje pocity vyjadrujú tzv. svojskou slovenčinou, ktorá je oveľa slobodnejšia. Napriek tomu sme vás o tom chceli všetkých informovať. Možno konečne otvorí oči aj nejaký liberál.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *