porovnanie plúc

Obete COVIDU neexistujú, je to podvod. V skutočnosti zomreli na predávkovanie marihuanou. Média zase mlčia.

Nízke tresty pre uživateľov marihuany na Slovensku spôsobili, že sme najhoršou krajinou v úmrtnosti na obyvateľa. Vyplýva to zo štatistík MZCR.

Veľa z nás si kladie otázku, ako môže chrípka, ktorú má človek v nose a hrdle, zničiť pľúca. Samozrejme nemôže. Pacienti sú v skutočnosti užívateľmi marihuán, no média sa to snažia zatajiť, aby nás marihuanami ďalej zabíjali.

Dokazujú to aj nezmysly o pľúcnej ventilácií. Vírus z pľúc určite nie je možné dostať von nejakým prievanom. V skutočnosti tieto ventilácie fungujú ako obrátené bongo, ktoré vyťahuje zvyšky marihuany z pľúc. Bohužial, pacienti majú často rozšírené marihuany po celom tele a ani toto obrátené bongo im už nepomôže.

Časť poslancov OĽANO pripravilo zákon, ktorý by mal trestať uživateľov oveľa tvrdšie. Napríklad zapálenie marihuán na verejnosti by malo byť klasifikované ako teroristický čin, keďže človek tým ohrozí široké okolie.

Prokurátori už len doplnili, že im je ľúto všetkých obetí marihuán. Na týchto ľuďoch by si totiž veľmi radi zgustli na súde a navrhovali by doživotný trest smrti odňatia slobody na 25 rokov.

Ostáva nám už len dúfať, že uživatelia marihuán budú čoskoro trestaní oveľa tvrdšie. Na fetovanie marihuán by určite nemalo byť v slušnej spoločnosti miesto.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *