REPUBLIKA A SMER POZÝVAJÚ DJOKOVIČA NA VLASTNÝ TENISOVÝ TURNAJ, KTORÝ BUDE PRE VŠETKÝCH

Po tom, ako Novak Djokovič neuspel so svojim odvolaním, miestne úrady rozhodli o jeho deportácii do Srbska. Ide o ďalší príklad šikany nezaočkovaných, ktorým sa odopiera právo hrať na prestížnych tenisových turnajoch. Z rovnakého dôvodu sa turnaja nezúčastní ani redaktor tohto článku.

Na pomoc Djokovičovi prichádza spoločná iniciatíva dvoch slovenských politických strán Smer a Republika. Zorganizujú tenisový turnaj, ktorý ponesie protestný názov „Zasralian hoven“, ktorým chcú vyjadriť svoj nesúhlas s tým, „ako Rakúsko diskriminuje hráčov na Austrian open.“ Ide podľa nich o fašistický trend, ktorý zavádza Brusel a iné štáty západnej európy, na čele s Rakúskom. Po otázke, či vie, že v skutočnosti ide o austrálsky a nie rakùsky turnaj, povedal, že „oni chcú, aby ste si toto mysleli“.

S týmto postupom nesúhlasí ani Štefan Harabin, ktorý hneď po vyhlásení výsledkov vyhlási výsledky turnaju Austrian open za nulitné.

Smer a Republika chcú na turnaj s trucovitým názvom pozvať Djokoviča ako hlavnú hviezdu turnaja. Zatiaľ sa nevie, či pozvánku príjme. Údajne zatiaľ neprijal pozvánku nikto, pretože športovci sa nechcú vystaviť riziku nákazy. „Je tu pandémia a ja nie som dement“, vyjadril sa jeden z pozvaných tenistov.

Organizátori sa však nevzdávajúm „Musíme zostať nad vecou a profesionálnym spôsobom sa s tým vysporiadať. Verím, že Zasralian bude“, poinformoval Milan Uhrík.

One thought on “REPUBLIKA A SMER POZÝVAJÚ DJOKOVIČA NA VLASTNÝ TENISOVÝ TURNAJ, KTORÝ BUDE PRE VŠETKÝCH

  1. Hi, I think your site might be having browser compatibility issues. When I look at your website in Safari, it looks fine but when opening in Internet Explorer, it has some overlapping. I just wanted to give you a quick heads up! Other then that, fantastic blog!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *