a

Úspešná očkovacia lotéria! Budú ďalšie hazardné hry: OČKOVACÍ HRACÍ AUTOMAT

Na Slovensku sa do takzvanej očkovacej lotérie zaregistrovalo už vyše pol milióna ľudí. Podľa Hegerovej vlády je to dôkaz toho, že Slováci sa radi zaočkujú, ak im to umožní zúčastniť sa hazardných hier.

Minister Matovič preto navrhuje, aby sa portfólio očkovacích hazardných hier rozšírilo o ďalšie možnosti. Podľa našich informácií by mal byť v ďalšej fáze spustený napríklad očkovací hrací a. Zaočkovaný človek si bude môcť v ľubovoľnom podniku po preukázaní sa Covid passom zahrať na hracom ae, k čomu navyše obdrží päť panákov (0,4 dcl) obľúbeného tvrdého alkoholu zdarma. Hráč nebude musieť do au vhodiť vlastné peniaze, pretože obdrží na začiatok kredit 50 eur. Ak bude chcieť hrať ďalej, štát by mal zabezpečiť mobilné záložne a úžerníkov, ktorí na mieste očkovanému požičajú. Automaty by mali byť naprogramované tak, aby hráči pár krát vyhrali, čo by malo iných hostí motivovať k tomu, aby sa tiež zaočkovali.

Podľa Matoviča to bude okrem zvýšenia počtu zaočkovaných zároveň pomocné v edukovaní ľudí, pretože občania sa na vlastnej koži presvedčia, že ay sú zlé a skoro nikdy na nich nevyhrajú. Ľudia tak podľa neho začnú viac šetriť a zvýši sa tiež finančná gramotnosť Slovákov.

V ďalších fázach by tiež mala byť spustená očkovacia xa, Astra a či Modernariáš. V stávkových kanceláriách si zase budeme môcť staviť koľko ľudí zomrie na ďalší deň na Covid, či koľko ľudí príde na protest pred prezidentský palác.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *