Vo vakcínach proti Covidu sa našlo smrteľné množstvo syntetickej drogy marihuany!!!

Objavujú sa stále ďalšie dôkazy o tom, že do Covid vakcín (okrem vakcíny Sputnik) sa pridávajú smrtiace otravy. Už dlhší čas alternatívne médiá informujú o tom, že vakcíny sú vyrobené z detských mŕtvych plodov, či živých dospelých plodov. Okrem toho mali byť do vakcín pridávané ťažké kovy, ľahké plasty, silný heroín, surové vajcia, či smrtiace genetické kódy DNA a RNA.

Tieto všetky látky sú však nič v porovnaní s tým, čo slovenská alternatívna veda objavila vo vakcíne teraz. Vo vakcíne boli objavené zložky THC (z lat. Toxická Halucinácia – Celoživotná), które sa bežne vyskytujú v nebezpečnej rastline známej ako konope, z ktorého sa v laboratóriách vyrábajú syntetické drogy – tzv. marihuany.

Táto rastlina je natoľko nebezpečná, že 0,1 gramu stačí na 1500 dávok tejto syntetickej chemickej drogy. Po jednom vpichnutí sa z človeka okamžite stáva závislý feťák, ktorý za ďalšiu dávku urobí čokoľvek, čo mu aj tak nepomôže, pretože potrebuje minimálne dvakrát toľko.

Cieľom vlád je absolútne zotročenie ľudí pomocou marihuán. Väčšinu smrtiacich injekcií si treba pichnúť v dvoch dávkach. Dôvodom je to, že sú potrebné dve molekuly marihuán, aby vznikol tzv. hašišák. To je marihuanová zlúčenina, ktorá má extrémne silný syntetický účinok a pichnutý človek už nikdy nebude schopný odhaliť žiadne svetové sprisahanie, pretože sa bude každé ráno budiť mŕtvy až do konca života.

Prosíme o zdieľanie tohto článku, pretože žiadny rozumnejší argument proti očkovaniu sa v súčasnosti na internete nevyskytuje.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *