soros

Je spánok skutočne potrebný? Alebo nás to tak len naučili?

Od detstva nám liberálne média a slniečkarski vedci vtĺkajú do hláv, že spánok je potrebný a dôležitý. No prečo je pre niekoho také dôležite, aby sme minimálne jednu tretinu dňa nebdeli? Odpoveď je jednoduchá.

V skutočnosti ide o spiknutie liberálov. Ľahšie je kontrolovať menšiu časť populácie, preto sme boli takto rozdelení. Počas toho, ako spíme, nám na Slovensko dovážajú migrantov, píšu články pomocou ktorých šíria paniku z korony a páchaju podvody pri voľbách. Preto nezvíťazil vo voľbách Trump ani Harabin. Tí totiž spali.

Soroš s Gateom približne v roku 1200 n.l vymysleli obroské tienidlo, ktoré vždy zakrýva približne polovicu našej Zemedosky, aby si ľudia mysleli, že je noc a šli spať. Keď polovica ľudí spí, je oveľa zložitejšie, aby sa ľudia zmobilizovali a bojovali proti svetovládcom.

Ak chcete bodnúť svetovládcom z USA a Izraela dýku do chrbta, zdieľajte tento príspevok a napíšte do statusu “UŠ NESPÍM” a dajte vedieť svojim známym, že nie ste pod kontrolou svetovládcov. Potom už len pozorujte, že každým dňom bez spánku dosahujete stav akéhosi osvietenia a budete schopní odhaliť všetky sprisahania.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *