Vďaka Sulíkovi je Igor Matovič pozitívny na koronavírus.

Richard Sulík sa nezastaví pred ničím. Už niekoľko mesiacov sabotuje vládny plán boja s koronavírusom, pretože požaduje, aby boli všetky kroky robené na základe dát a faktov. Nechce pochopiť, že Boh nepracuje s dátami a faktami a veda je výmysel diabla, ktorý nás chce len odkloniť od Boha.

Premiér Igor Matovič s pomäteným Sulíkom bojuje už tak dlho, že jeho vyčerpaný imunitný systém nedokázal dlhšie vzdorovať koronavírusu. Podľa neho však Sulík nie je jediným vinníkom v tejto situácii, pretože väčšinou sú v konflikte vinné obe strany. „V konflikte sú vždy vinní dvaja, takže za to, že som sa nakazil, môžu obaja, Richard Sulík aj Zuzana Čaputová,“, vyjadril sa Matovič.

Premiér tvrdí, že vládne opatrenia by mali podporovať všetci členovia vlády, pretože sú natoľko dobré a premyslené, že výsledky vidíme my, aj samotní predstavitelia vlády vo svojom bezprostrednom okolí. Igor Matovič na seba vzal koronavírus zoslaný Richardom Sulíkom, aby ochránil iných. „Ja som natoľko nepopulárny, že radšej nech má ten vírus Matovič, ako by mal ho dostať bežný občan“, tvrdí premiér.

Podľa Mareka Krejčiho je situácia natoľko vážna, že by sme mali zvážiť, či v tejto situácii netreba otvoriť viac kostolov.

10 thoughts on “Vďaka Sulíkovi je Igor Matovič pozitívny na koronavírus.

  1. In response to the controversy, regulatory agencies and professional organizations have issued guidelines and recommendations regarding the use of stromectol for COVID-19. stromectol online These guidelines aim to provide healthcare providers with evidence-based guidance on its appropriate use in clinical practice.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *