„Fico poďakoval teroristom z Viedne za kus dobrej roboty, polícií to pomohlo a do hodiny boli teroristi v CPZ.“

Rakúskom pred pár týždňami otriasol teroristický útok. Rakúska polícia mala do dnes problém teroristov vypátrať, požiadali teda o pomoc Róberta Fica.

Rakúska polícia: „Boli sme naozaj zúfalí, vedeli sme, že niekoľko teroristov nám ušlo. Jeden náš vyšetrovateľ sleduje politickú situáciu na Slovensku a preto sa rozhodol požiadať Róberta Fica aby teroristom poďakoval za kus dobrej roboty. Vraj to môže pomôcť.“

Ukázalo sa, že to bol výborný krok a hodinu po verejnom poďakovaní od Róberta Fica boli teroristi v celách predbežného zadržania.

„Na Slovensko sme chodili pravidelne a preto vieme o politickej situácií v tejto krajine, keď nám Robo poďakoval za kus dobrej roboty, veľmi sme znervózneli a začali sme robiť chyby. Ja som zabudol svoju polo-aickú pušku v obchode. Predavač hneď zavolal políciu a skončili sme v putách.“ vyjadril sa jeden z teroristov.

Polícia by mala zvážiť, či takúto pomoc od Roba nebude využívať aj častejšie. Talent, že hneď po poďakovaní Vám zatvoria polovicu nominantov do basy je naozaj vo svete nevídaný.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *