Zabúdanie detí v aute v horúčavách im v skutočnosti prospieva !!!

Každé leto sa v mainstreamových médiách objavujú senzačné správy o tom, že niekto zabudol svoje dieťa v zatvorenom rozhorúčenom aute a museli ho zachraňovať okoloidúci, prípadne to ani neprežilo. Podľa našich zistení ide len o propagandu, ktorá chce zabrániť tomu, aby naše deti boli zdravé.

Pri intenzívnom potení sa z tela dieťaťa vylučujú toxíny, parazity sa upečú za živa a zlepšuje sa tak celkové zdravie. Keď necháte dieťa v aute, nemajte výčitky. Je to po odmietnutí očkovania tá najzdravšia vec, akú môžete pre svojho potomka urobiť. Po takejto procedúre dieťa žiadne očkovanie potrebovať nebude.

Západná mediálna mašinéria nechce, aby bolo vaše dieťa zdravé a slobodné, preto nás pravidelne straší tým, že keď dieťa zabudneme na hodinku v lete v aute, tak umrie v strašných mukách. Šanca na to je ale v skutočnosti mizivá, možno jedna ku dvom. Už tisícky rokov dozadu sa ľudia zatvárali na slnku v autách, lebo vedeli, že to je dobré. A žiadne záznamy o tom, že vtedy masovo umierali, neexistujú. Prečo asi?

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *