Igor Matovič: Sulík je skvelý minister, jeho strana by mala mať viac rezortov. Sulík: to vy by ste mali všetko riadiť

Premiér s ministrom hospodárstva sa pochytili o to, kto by mal mať viac ministerstiev a tiež diskutovali o demisiách. Matovič tvrdí, že Sulík je najlepší minister hospodárstva v histórii Slovenska a mal by mať preto väčšie kompetencie. Podľa neho by SaS mala mať viac kresiel vo vláde a Oľano im s radosťou odstúpi svoje ministerstvá.

Sulík v reakcií povedal, že ho priam uráža, keď taký skvelý človek ako Igor chce odovzdať kompetencie iným. „Bez Igora by to tu nefungovalo a ľudia by umierali na Covid“, tvrdí Sulík s tým, že takto na jednej strane je síce všetko otvorené a sme bez obmedzení, ale na druhej strane aspoň nikto neumiera.

Teraz Sulík s Matovičom súťažia, kto prvý podá demisiu, aby ten druhý mohol prevziať viac ministerstiev. Veronika Remišová skonštatovala, že keď sa títo dvaja hádajú, vyzerajú tak zlatučko, že sama okamžite podá demisiu a k tomu ešte vyhodí aj ministerku Kolíkovú.

Koalícia sa zatiaľ dohodla, že tieto otázky nie sú až také podstatné, preto sa najprv budú naplno venovať boju s pandémiou a až potom budú riešiť nepodstatné personálne otázky.

Tento článok je tu len ako výstraha! Takto by to vyzeralo, keby ľudia mohli legálne fetovať marihuany!!! BOCH nás ochraňuj!!!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *