Alternatívne portály: Za nákazu Covidom môžu parazity, nie vírusy.

Alternatívne informačné portály čoraz častejšie spochybňujú oficiálne tvrdenia o tom, že Covid je spôsobený vírusovou nákazou. Podľa nich je pravdepodobné, že v skutočnosti ide o parazitárne ochorenie. Tvrdia, že paraziti nakazia tých ľudí, ktorí sa s nimi dostanú do blízkeho kontaktu, ak majú oslabený obranný systém.

Oslovili sme preto Ľuboša Blahu a opýtali sme sa, či pripúšťa možnosť, že podľa niektorých portálov to on by mohol byť zdrojom a šíriteľom nákazy. Blaha s týmto tvrdením nesúhlasí a nemyslí si, že ignorovanie vládnych nariadení a objímanie sa s cudzími ľuďmi na zhromaždeniach by mohlo rozširovať nákazu chorobou COVID-19.

Podľa našich informácií je parazitárna infekcia oveľa nebezpečnejšia ako vírusová, pretože keď vás nakazí parazit, lekári to nemajú šancu zistiť. „Parazit bude zatĺkať a nepripustí si žiadny podiel viny na tom, že vás nakazil“, tvrdí lekár, ktorý píše pre alternatívny portál o zdraví Vadateľ.net. „Okrem toho bude písať veľmi dlhé príspevky a obviňovať všetkých naokolo. Na rozdiel od vírusovej infekcie však na to neexistujú žiadne testy.“

Samotný parazit sa nemôže Covidom nakaziť, pretože je spravidla silnejší ako vírus. Práve preto ľudia, ktorí parazitujú na štátnom rozpočte najdlhšie, väčšinou prekonajú infekciu bez príznakov, prípadne len s miernymi ťažkosťami.

One thought on “Alternatívne portály: Za nákazu Covidom môžu parazity, nie vírusy.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *