Neočkovanie AstraZenecou spôsobuje milióny úmrtí kvôli krvným zrazeninám

Už okolo 20 miliónov ľudí bolo zaočkovaných vakcínou firmy AstraZeneca. Po niekoľkých týždňoch po očkovaní zhruba 30, prevažne starších ľudí zomrelo a zistilo sa, že mali krvné zrazeniny.

Kvôli tomu sa množstvo ľudí rozhodlo neočkovať vôbec a keď už, tak nie vakcínou AstraZeneca.Títo ľudia by si to však mali rozmyslieť. Odhalili sme totiž ešte šokujúcejšie súvislosti. Každý rok zomierajú milióny ľudí na svete na kardiovaskulárne choroby, v tom na choroby spojenými s krvnými zrazeninami. A teraz sa podržte, 99 percent z týchto ľudí nikdy nebolo zaočkovaných AstraZenecou. Takže neočkovanie touto vakcínou nás zabije oveľa pravdepodobnejšie ako v prípade očkovania. Prečo teda médiá šíria paniku? Nechcú aby sme sa očkovali a umreli tak na zrazeniny?

Ďalším šokujúcim zistením je, že z ľudí, ktorí ročne zomrú na rakovinu, až polovica brala vitamín C. Tento vitamín je teda oveľa väčším zabijakom ako AstraZeneca, pretože po očkovaní touto vakcínou zatiaľ nikto rakovinu nedostal. S číslami sa nedá polemizovať. Zahoďte vitamín C a rýchlo sa bežte zaočkovať.

One thought on “Neočkovanie AstraZenecou spôsobuje milióny úmrtí kvôli krvným zrazeninám

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *