Americký hrdina v boji s COVIDOM: Opatrenia slovenskej vlády sú najlepšie na svete !!!

Známy lekár z New Yorku Johnny Sins tvrdí, že slovenské opatrenia na boj s koronavírusom sú najlepšie na svete. Podľa neho by si celý svet mal z nás brať príklad.

Myslí si, že v Amerike politici pandémiu prakticky odignorovali a neprišli so žiadnym nápadom alebo riešením. Zatiaľčo slovenská vláda reaguje na každý problém nejakým novým riešením, ktoré presne reaguje na aktuálne okolnosti.

Lekár slovenskú vládu chváli za to, že najprv vymyslela unikátne riešenie, ktorým bolo celoplošné testovanie, ktoré významne pomohlo. Teraz má Slovensko, pokiaľ ide o počty nakazených, jednu z najhorších situácií na svete, ale našťastie sú už dostupné vakcíny. Igor Matovič tak prišiel s novým revolučným nápadom: celoplošné testovanie.

Johnny Sins ťažko pracuje v nemocnici v New Yorku, kde zachránil už množstvo ľudí, ktorí boli v ťažkom stave kvôli Covidu-19. Jeho firma Doctor Adventures tiež stála pri vývoji prvej vakcíny proti Covid-19. Pre viac informácií o tomto hrdinovi si vygooglite „Johnny Sins doctor adventures“ a kliknite na ktorýkoľvek odkaz.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *