Máte z mladosti takúto jazvu po očkovaní? Vysvetľujeme ako vznikla

Prakticky každý z nás má na ramene jazvu po očkovaní proti osýpkam. Boli sme očkovaní ešte ako deti a pravdepodobne si nikto z nás toto „očkovanie“ nepamätá a je na to dobrý dôvod.

Podľa našich informácií, v minulosti, keď sa generácie dnešných tridsiatnikov a starších očkovali, boli čipy ešte príliš veľké na to, aby sa dali implantovať pomocou striekačky.

Neboli k dispozícii žiadne nanočipy. Čipy boli veľké asi ako uzáver od fľaše pálenky. Podľa našich zdrojov sa čip jednoducho priložil k ramenu a následne ho silným úderom kladivom sestrička prebila pod kožu. Čip mal miniatúrne ostré koncovky, ktoré to umožnili. Práve to je dôvod, prečo sú jazvy takéto veľké.

Túto procedúru si samozrejme nikto z nás nepamätá, pretože nás čipovali ako veľmi mladých, aby sme nemohli varovať ostatných.

Tieto čipy majú tiež nízku životnosť, práve preto nám teraz musia nahrať aktualizáciu pomocou novej údajnej vakcíny proti Covidu. Ak sa vám zdá, že vekom je vaša pamäť a motorika na tom čoraz horšie, pravdepodobnou príčinou je to, že sa vám starý čip už pravdepodobne vypálil alebo to, že na ňom máte veľmi starý Windows.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *