„Chcem byť ministrom spravodlivosti, kto vie o justicií viac ako odsudený človek, ktorý má polovicu poslancov v base?“ Tvrdí Marián Kotleba.

Opozícia si už začala deliť funkcie pre prípad, že by sa podarilo pretlačiť refenrendum o predčasných voľbách. Marián Kotleba si nárokuje ministerstvo spravodlivosti.

Poslanci z ĽSNS si v opozícií veľmi dobre rozumejú s poslancami zo strany SMER-SD, tí by im chceli s očistou justície pomôcť. „Justíciu poznám ako vlastnú dlaň, naši nominanti si prešli v podstate všetkým od generálnej prokurátory až po väzenskú celu, preto si myslím, že aj my máme čo priniesť.“ Vyjadril sa predseda SMERU-SD, Robert Fico.

Marián Kotleba si ponúknutú pomoc od SMERU-SD váži avšak jedným dychom dodáva, že SMER-SD je naozaj skúsený, ale v strane ĽSNS je podstatne viac poslancov, ktorí majú na krku trestné stíhania, podľa neho SMERU chýba skúsenosť s násilnou trestnou činnosťou, ktorá v strane ĽSNS naozaj prekvitá. „Viete, ak SMER nemá žiadneho poslanca obvineného za ublíženie na zdraví, hovorí to o tom, že sú trošku srabi, podľa mňa by človek občas mal vedieť dať niekomu preventívne cez pi*u, v našom klube máme násilníkov možno polovicu!“ doplnil Marián Kotleba.

Poslanci z ĽSNS možno spravili v minulosti pár chýb, ako to že mali v strane vraha, majú tam ľudí, ktorí surovo napadli iných ľudí, páchali ekonomickú trestnú činnosť, obliekali si nacistické uniformy, hajlovali, popierali koncentračné tábory, popierali existenciu COVIDU-19, zľahčovali COVID-19, úmyselne šírili COVID-19 no mali by sme vedieť odpúštať…

Veď logicky, kto iný dokáže zachrániť Slovensko ak nie banda odsúdencov? To je predsa logické!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *