Migrácia z Afriky je iba mediálna propaganda, utečenci sú platení herci.

Na Slovensku opäť chytili platených hercov, ktorí tvrdili, že sú z migrantmi z Afriky. V skutočnosti to nemohli byť migranti z Afriky a to z geografických dôvodov.

Z oficiálnych zdrojov nevieme, či im polícia na túto historku skočila. Je totiž jasné, že autom by sa z Afriky do Európy cez vodu nedostali. Jednoduchým výskumom mapy sme totiž zistili, že medzi Európou a Afrikou sa nachádza nejaké veľké jazero. Keby boli títo migranti naozaj z Afriky, určite by teda neprišli autom, pretože autá neplávajú.

Zisťovali sme, či by mohli prejsť do Európy v zime, keby toto jazero zamrzlo. Zistili sme však, že vzdialenosť je príliš veľká a určite by im niekde na jazere došiel benzín, takže táto teória je tým pádom vylúčená. Podľa zistení niektorých médií, Európska únia platí hercov, ktorí sa potom nechajú chytiť políciou a tvrdia, že migrujú z Afriky.

Týmto sprisahaním chcú elity navodiť atmosféru strachu a dať priestor konzervatívno-rasistickým stranám v politike aby mohli ponúkať „ochranu“. Je ale preukázané, že na migráciu zomrie ročne menej ľudí ako napríklad na chrípku, je otázne prečo mejnstrímové média o tom neinformujú.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *