Fico

Robert Fico: Ďalšie voľby vyhráme a nastolíme právný štát, ak dovtedy budú naši nominanti prepustení z väzenia

Robert Fico vyhlásil, že na Slovensku jedného dňa bude zavedený právny štát, na to však musíme ešte počkať. Podľa neho musíme počkať na ďalšie volebné obdobie, pretože keby boli teraz predčasné voľby, chýbali by mu nominanti. „Ak našich nominantov dovtedy prepustia a vyhráme najbližšie parlamentné voľby, urobíme všetko preto, aby tu bol právny štát“, vyhlásil.

Najlepší policajný prezident aj druhý najlepší policajný prezident podľa neho teraz nie sú dostupní z dôvodu plnenia si dôležitých povinností a poskytovaniu iným policajtom dôležitých informácií o rôznych trestných skutkoch. „To je jedno o koho skutky ide, alebo pomáhajú alebo nepomáhajú“, odpovedal na otázku novinárov, či si je vedomý, že to oni sú zadržaní a vypovedajú o vlastných skutkoch.

„Monika Jankovská, keď vyjde z väzenia, tu všetkým ukáže, ako má fungovať nezávislé súdnictvo“, nazdáva sa. Podľa neho bol Dušan Kováčik zadržaný, pretože až moc aktívne pozeral papalášom na prsty. „On nepracoval ani na jednej kauze, ktorú by neuzavrel s čistým kontom“, povedal Fico.

Podľa Ľuboša Blahu je toto všetko len policajná objednávka, pretože Haščák nemal pri zatýkaní na rukách putá, čo dokonca aj nezávislé médiá musia považovať za nepriestrelný argument.

Myslí si, že nie je náhoda, že všetci najlepší nominanti sú vo väzení. „Zatvárajú našich nominantov, ktorí si to vôbec nezaslúžili. Keď nič nespravíme, zajtra môžu prísť na rad vrahovia alebo tí, čo páchajú násilie na deťoch.“ Mali by sme sa tak podľa neho ako národ zomknúť a povedať nie, keď vidíme, že sa nám tu pretláčajú západniarske nechutné praktiky a tradičné slovanské zvyky ako úplatkárstvo a organizovaný zločin, sú trestané.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *