„Donútili Vás nosiť rúško? Namočte si ho aspoň do toluénu, zabije to mikročipy.“ tvrdí Milan Mazurek.

Poznáte to, prídete niekde do obchodu a predavačka alebo príslušník SBS Vás donúti nasadiť si náhubok. Milan Vám poradí ako sa vyhnúť prípadným zdravotným problémom, ktoré môžu byť spôsobené nosením náhubku a začipovaním.

„Skúste poliať Váš počítač alebo mobil toluénom a nechať ho tak pár hodín, zaručene sa pokazí, preto si myslím, že takto sa dá jednoducho bojovať proti svetovládcom a nedovoliť im začipovať nás pomocou nanočipov.“ Vysvetlil poslanec NRSR Milan Mazurek.

Táto teória má už prvých spokojných podporovateľov, Milan nám hovoril o svojom kamarátovi Dušanovi, ktorý si vraj máčal rúško v toluéne po dobu približne jeden rok. „Ten chalan sa zmenil na neporovnanie, pred tým bol apolitický, no po roku nosenia toluenového rúška začal podporovať našu stranu ĽSNS, a začal snami chodiť na protesty, chová sa ako normálny človek, vykrikuje a hádže skaly na moslimov, policajtov, homosexuálov, no proste každého kto je skorumpovaný a nevyhovuje tradičným hodnotám.“ S nadšením dodal Milan.

Preto Vás vyzývamé stante sa aj vy levmi medzi ovcami a ak si nabudúce nasadíte náhubok, kvapnite si tam aspoň trochu toluénu, za pokus nič nedáte, akurát sa Vám otvoria oči!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *