ZUBÁRI VÁM POČAS ZÁKROKU SVIETIA DO OČÍ ABY STE SI NEVŠIMLI, ŽE VÁM KRADNÚ VAŠE SLINY (DNA)! MY SA PÝTAME: NAČO IM SÚ?

Nepríde vám zvláštne, že zubár sa neustále tvári ako vám pomáha a potom vám povie aby ste si doma umývali zuby?
Umývať si zuby? Ja sa pýtam, prečo by sme mali robiť robotu zubára doma? A zadarmo? Logiku to naozaj nedáva.

Podľa našich zistení existujú zubné ambulancie len preto aby nám elity ukradli našu DNA zo slín. Sliny z úst putujú potom do hermeticky uzatvorených nádob a následne ich prevezú dronom priamo do laboratorií v Tel Avive.

Nemusíme ani spomínať, že zubári nám nikdy neukázali potvrdenie o povolení nakladať s takýmto odpadom!

Alternatívne média tvrdia, že DNA nám chceli ukradnúť pri celoplošnom testovaní ale tým vás iba oblbujú aby ste nevideli vážnejšie sprisahania, ktoré sa dejú každý deň už desiatky rokov!

Preto Vám odporúčame aby ste si pri najbližšej kontrole u zubára od neho vypýtali povolenie na spracovanie odpadu, diplom z VŠ, maturitné vysvedčenie, doklad o zaplatení nájomného, občiansky preukaz, vodičský preukaz, rodný list, počet nezaopatrených detí, výpis zo sociálnej poisťovne, výpis z trestného registra, výpis z bankového účtu, podľa Ústavy je povinný Vám to ukázať! Ak by nespolupracoval a zavolal políciu nebojte sa! Nie ste povinný nikomu ukazovať Váš občiansky preukaz!

One thought on “ZUBÁRI VÁM POČAS ZÁKROKU SVIETIA DO OČÍ ABY STE SI NEVŠIMLI, ŽE VÁM KRADNÚ VAŠE SLINY (DNA)! MY SA PÝTAME: NAČO IM SÚ?

  1. Heya i’m for the first time here. I came across this board and I to find It truly helpful & it helped me out much. I hope to present one thing again and aid others like you helped me.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *